logo for loader

Телефон: 02 9432207

Това е екипна работа от човеци

МДЦ ИСУЛ

„Днес, 9.12.2022 г. ни изписаха от Детското УНГ отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ след две успешни кохлеарни имплантации на двете ни деца – Сияна и Никол.“
----
Така започва благодарственото писмо на майката на Сияна и Никол – две малки момиченца -герои, които за първи път тази Коледа ще чуват пълноценно коледните камбанки.  Писмо, което наистина ни остави без думи…..Ето как продължава то:

----

„Искам да изкажа ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ! От приемането ни за изследване на слуха до момента всички доктори, медицински сестри, санитари бяха изключително внимателни, грижовни и отзивчиви!

Благодаря ви, проф. Попова, че ни показахте пътя, по който заедно вървим! Благодаря ви за съветите, отдадеността към професията и винаги нужното внимание от толкова много години! ВЕЛИКА! Прекланям се и целувам златните ви ръце!!!

Благодаря на доц. Стоянов, на доц. Попов и на проф. Тодоров за професионализма, отношението към болката на родителя, усмивките и хубавите думи: „Всичко е наред!“ ; „Операциите минаха успешно!“. Най-хубавите думи за всеки родител и пациент! Вие сте хора със златни сърца, ръце и златна душа!!! Нашето семейство завинаги ще ви бъде благодарно! ВЕЛИКИ!

Благодаря на старшата сестра Рени Наполеонова за топлото посрещане, непрестанните грижи, търпението и човечността! ЗЛАТНА!

Благодаря на слухово-речевите рехабилитаторки Руми и Хриси за успокоението, човечността, неспирната работа и големите им сърца! Прекрасни, мили, човечни!

ТОВА Е ЕКИПНА РАБОТА ОТ ЧОВЕЦИ!

БЛАГОДАРИМ!

Завинаги в нас!!!

Коледно чудо за децата ми!

ДА ЧУВАТ!

Сбъдната мечта!!!

----

Пожелаваме на Сияна и Никол да са здрави и винаги с отворени сетива за всичко хубаво, което, сигурни сме, им предстои от тук нататък! А на майка им Камелия се прекланяме до земята – за силата на майчината обич и за шанса, който даде на децата си.

Нека Коледното чудо се случи за всички болни деца!