logo for loader

Телефон: 02 9432207

Управителят на МДЦ "ИСУЛ - Царица Йоанна" с подкрепа за благородна кауза

МДЦ ИСУЛ

Управителят на МДЦ „ИСУЛ – Царица Йоанна“, доц. д-р Виктория Жекова, се включи в благотворителна инициатива на Академия „Великолепната жена“, благодарение на която бяха събрани 7070 лв. в подкрепа на Весела Крачунова – адвокат и моден дизайнер, която се бори с онкологично заболяване в болница в Турция. „Великолепна Веси, тази вечер всички с много любов събрахме за теб 7070 лв., които се надяваме да ти помогнат и много скоро ти отново да бъдеш сред нас“, отправиха своето послание към младата майка, бизнес дамите.

За доброто настроение на събитието се погрижиха певиците Цвети Радойчева и Йоанна Драгнева, които пяха без хонорар.

Доц. Д-р Жекова връчи на организаторката на елегантното парти Йордана Димитрова, която е и създател на академията „Великолепната жена“, посветена на личното израстване на дамите, ваучер за безплатна мезотерапия.

P.S.: Оказа се, че събраната сума е продължила да се увеличава и след края на партито, благодарение на дами, които не са успяли да присъстват, но също са дали своя принос. Така помощта, с която дамите от академия „Великолепната жена“, ще подпомогнат лечението на Весела Крачунова, е нараснала на 10 000 лева!