logo for loader

Телефон: 02 9432207

Д-р Диана Цолова


Специалист Невролог

Със своята отдаденост към пациентите и стремеж за постоянно усъвършенстване, д-р Диана Цолова се нарежда сред най-успелите невролози в България. Тя започва кариерата си като млад лекар по разпределение в Панагюрище, в неврологичното отделение на общинската болница. По-късно постъпва като невролог в неврологичното отделение към Центъра за бърза медицинска помощ, където получава разнообразен опит, както и усет за справяне и с най-трудните ситуации. След конкурс започва работа като невролог в една от водещите клиники по неврология в Университетска болница "Царица Йоанна" в екип от млади и изтъкнати невролози, където постига значителни успехи в лечението на редица заболявания.

Д-р Цолова завършва Медицинска Академия - София през 1988 г. Специализира в неврологична клиника във Втора градска болница. Получава специалност Нервни болести през 1994 г.

От 2002г. Д-р Цолова е в екипа на МДЦ „ИСУЛ Царица Йоанна”, като е един от първите лекари на центъра и до днес продължава всеотдайно да преглежда и лекува пациенти с неврологични оплаквания. Има специални интереси и успехи в областта на главоболието. Д-р Цолова отделя сериозно внимание на обясняването на диагнозата и лечението. Тя прилага комплексен подход на лечение, съобразен с общото състояние на всеки пациент.